Работеща Фейсбук Реклама за Бизнес

Без хвалебствени думи и клишета. Ние правим цялостно дигитално представяне, което просто дава резултат.

Бизнеси, които ни се довериха

Кампания с Фитнес у дома

Кампания с Фитнес у дома

Вашият маркетинг партньор

В Digital Dackel ще направим и невъзможното, за вашите клиенти. Като бутикова маркетингова агенция, ние можем да си позволим да ви предоставим 100% фокусиране и персонализиран подход, съобразен с вашите бизнес ценности, фирмена култура и маркетингови цели.

 

Всичко необходимо

Цялостна стратегия

Проучваме внимателно вашият бизнес и конкуренцията. След това изграждаме цялостна стратегия за развитие на всички социални профили за бизнеса, коректно техническо настройване на рекламни фунии и реклами в търсачките. Най-правилният път за изграждане на добра осведоменост за бранда и подробен план за действие, с който да постигнете растеж.

Правилно достигане

Стъпка по стъпка

Съчетаваме всички медийни канали, за да затворим кръга и да достигнем до вашите клиенти по правилния начин.

Достъпна цена

Получавате качествено обслужване на конкурентна цена.

Вашият език

Ние говорим на езика на вашата аудитория и създаваме съдържание за нея.

Рекламна фуния

Достигаме до правилните хора и повишаваме разпознаваемостта на бранда.

Цени

Пакет "Старт"

Подходящ за стартиращ или малък бизнес.

Стартиращ бизнес

Какво е включено:

Премиум план

Какво е включено:

Премиум пакет

Подходящ за по-голям и работещ бизнес

Имате ли въпроси? Свържете се с нас още сега.

Често задавани въпроси

Агенцията Digita Dackel е създадена от мен, Лъчезар Генов, след успеха на друг дигитален бизнес, който успя да генерира над 450 000 лв с ЕДНА чат-бот кампания. Разбира се, и до момента е работещ бизнес, водещ в своята индустрия с над 130 000 последователи в социалните мрежи. След успеха на тази идея реших да създам екип, който да помага на всеки бизнес, предлагайки му качествено и цялостно дигитално представяне на достъпна цена. Защото не е важно какво постигаш, ако хората отсреща не се усмихнат доволно. И защото знаем от личен опит, че не всяка идея, която наистина си струва, има шансът да бъде чута чрез най-мощният мегафон – дигиталната реклама.

Свържете се с нас и ни разкажете повече за своя бизнес. Ние ще направим обстойно проучване, а след това ще изготвим презентация, в която ще разкажем как си представяме ние развитието на вашия бизнес. Разбира се, напълно безплатно.

Занимаваме се с дигитален маркетинг от 7 години. Заедно с моя екип сме разработили над 1200 кампании, част от които са се превърнали в едни от най-успешните кампании по рода си в България, САЩ и Мексико. Разработвали сме продажни фунии за електронни магазини, политически кампании на партии и лица, персонален брандинг и повишаване на репутацията на над 40 бизнеса. Разгледайте нашите клиенти тук.

Контакт

Ще се радваме да се поговорим

Да поговорим

Кафето е от нас

Обадете ни се

+359 885 206 328

Адрес на офиса

София, ул. акад. Йордан Трифонов 8

Пиши, звънни, ела.

Ще се радваме да се срещнем и да разберем повече за вашия бизнес или идея