Нека бизнесът Ви поеме по правилния път

Индивидуален дигитален маркетинг план

Вашият Бизнес. Нашата стратегия.

Ние ще изготвим индивидуален план за дигитален маркетинг на Вашия бизнес, с който ще дадете старт на повече продажби, по-добра разпознаваемост на бранда и дългосрочен успех на дейността. Защото сега е времето да станете Digital. 

Всичко необходимо

Цялостна стратегия

Изграждане на цялостна стратегия за развитие на всички социални профили за бизнеса, коректно техническо настройване на рекламни фунии и реклами в търсачките. Най-правилният път за изграждане на добра осведоменост за бранда и подробен план за действие, с който да постигнете растеж.

Лесен за изпълнение

Стъпка по стъпка

В индивидуалния план ще откриете подробни стъпки, които да следвате, докато изградите един завършен кръг на правилното дигитално представяне. 

Вашите усилия ще са от особено значение. С правилните насоки Вие ще имате стъпките, по които да преминете и да достигнете до успешна кампания.

Попълнете въпросника

За бизнес или идея

Попълнете въпросник, с който ние ще разберем повече за Вашия бизнес или идея. В рамките на 10 работни дни ще изготвим индивидуален план за дигитален маркетинг с подробно описание на всички стъпки една по една. Ще Ви обучим как да подготвите всички медии, материали и съдържание, за да накарате бизнеса си да полети. Лесно, просто и ефективно.

Създаване на план

подробен Индивидуален наръчник

Ще изготвим подробен план за действие, с който да постигне целите, за които работите. Ще дадем конкретни насоки как да привлечете правилните клиенти и как да впечатлите настоящите. Ще повишите органичното достигане до хората с качествено, стойностно и заинтригуващо съдържание. Но най-важното е – ще Ви насочим как най-добре да развиете своите дигитални идеи.

ВАШИЯТ ПОДРОБЕН НАРЪЧНИК Е ГОТОВ

В рамките на 10 работни дни Вашият индивидуален план ще бъде готов. Ще изпратим всички стъпки, с които правилно да направите своя онлайн маркетинг на Вашия бизнес или идея. Ще посочим точните канали за реклама и как конкретно да ги използвате, ще изготвим бранд имидж, който да следвате, за да създадете дигиталната реклама такава, каквато трябва да бъде.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ

Стратегия

Ефективен план за действие, който ще увеличи Вашите продажби и ще подобри генерално целия бизнес или идея.

Социални Мрежи

Фокусираме се върху правилните стратегии и изграждаме индивидуални визии за дигиталното развитие на Вашия бизнеса.

Търсачки

Ще изградим конкретна стратегия, думи за търсене и оформяне на рекламата в Google. Единствено ще бъде необходимо да следвате стъпките.

Обучение

Бранд имидж

Идеи за идентичност

Какво е включено в индивидуалния наръчник?

✓ Изграждане на правилната стратегия за успешни кампании

✓ Обучителни материали за всички използвани канали в наръчника: Facebook, Instagram, Google, TikTok, Business manager (реклами, пиксели, каталози и т.н.)

✓ Бранд имидж в готови шаблони за Canva (най-лесният софтуер за попълване на зададените изображения)

✓ Обяснения как конкретно да настроите рекламите във Facebook, Google, Instagram

✓ Индивидуален списък с инфлуенсъри за Вашия бизнес и начин за връзка с тях

✓ Още много полезни и практични материали, с които ще поемете по пътя на дълготрайния успешен бизнес

Да, в индивидуалния план са включени техническите стъпки една по една с подробно обяснение, видео и показно, които ще следвате и ще настроите всичко необходимо.

Ние сме експерти с над 7-годишен стаж в областта на дигиталния маркетинг, уеб дизайна и стратегиите за продажби и създаване на успешни маркетинг фунии. Ще проучим внимателно всяка подробност за Вашия бизнес и въз основна на най-ефективните и най-новите работещи практики в света, ще създадем основа за кампания, която ще даде резултат.

Ще създадем шаблоните на Canva – това е един от най-лесните и най-масовите софтуери за обработка на изображения. Разбира се, ще изпратим обучителен материал как точно се работи с Canva. 

Срокът за изработка на всички материали е 10 дни.

Предлагаме различни пакети, в които са включени и такива с допълнителни разговори, помощ и настройки.

Цените варират от 350 лв. до 650 лв. Направете запитване и след проучване на бизнес целите ще създадем индивидуална оферта в посочения по-горе диапазон.

Разгледай нашите клиенти

Бизнесите, които ни се довериха

Няколко проекта, върху които работим.

Изпратете запитване

Попълнете формата

Кой изготвя плана

Здравейте, името ми е Лъчезар Генов и аз ще изготвя Вашия индивидуален маркетинг план, заедно с моите колеги от Digital Dackel. Занимавам се с дигитален маркетинг от 7 години. Заедно с моя екип сме разработили над 1200 кампании, част от които са се превърнали в едни от най-успешните кампании по рода си в България, САЩ и Мексико. Така например създадохме най-мащабната чат-бот кампания в България, която органично, без спонсориране, достигна до 500 000 души и генерира над 450 000 лв. без значителна рекламна инвестиция.

Работим за различни компании в България, САЩ и Мексико, развивайки им бизнеси до нови нива. Нашата мисия е да създаваме иновативни концепции, които просто дават резултат. И тъй като не обичам клишетата, ще кажа, че може да се възползвате от нашата услуга ГАРАНТИРАНО. Това ще рече, че ако нямате резултат след изпълнението ѝ, ние ще възстановим изцяло заплатената към нас сума. Без въпроси.